saltar al contingut
ca
EUR
Tipos de tazas personalizadas ecológicas de café, el eco merchandising  que despierta los sentidos

Tipus de tasses personalitzades ecològiques de cafè, el ressò marxandatge que desperta els sentits

on

Prendre una tassa de cafè és un terme que ha quedat com a expressió o frase feta per anomenar aquell moment que et permet relaxar-te o despertar per començar un bon dia.

Una acció continuada en el temps en què sovint reutilitzes una vegada i una altra la mateixa tassa que al seu dia va ser un article barat de marxandatge sostenible personalitzat però que ara sempre tens a mà.

Tot i així, sabent que per a gustos colors, el que s'associï prendre el cafè en tassa en lloc del got té les seves raons, perquè la forma i material del que està fet poden influir en el sabor, temperatura i fins i tot depenent que s'utilitzi per hostaleria o particular.

En aquest post avui aclarim alguns dubtes sobre el tipus de tasses i les seves recomanacions d'ús segons es faci servir en un negoci d'hostaleria, particular, o com a productes promocionals ecològics per a empreses . Vols saber quins són per encertar a la teva elecció?

Aleshores has de tenir en compte:

Got sostenible o tassa reutilitzable per servir cafè

Tradicionalment les tasses eren de porcellana o ceràmica opaca, mentre que els gots són de vidre transparent, però actualment l'avenç dels tractaments a la calor permet que trobem tasses fetes en vidre que compleixen la mateixa funció. Així que podem diferenciar-los només per la forma, és a dir, per la nansa.

  • Un got és un recipient cilíndric
  • Una tassa és un recipient de mida petita o mitjana amb nansa que permet agafar-la sense cremar-nos i normalment aparellada a un platet.

Però igual que no és el mateix cuinar en forns de llenya, gas o inducció, l'elecció del recipient pot aconseguir que gaudim de totes les qualitats que ens aporta el cafè o convertir-lo en un glop insuls.

I són materials sostenibles com les que trobem a les tasses ecològiques de porcellana, ceràmica, i vidre de borosilicat, de fàcil personalització amb impressió sostenible, les més apropiades per allargar una bona sobretaula.

En aquest post et parlem d'aspectes que hauries de tenir en compte a l'hora de triar la tassa més adequada segons l'ús i el tipus de cafè que continguin.

Comencem

Mantingues el cafè a temperatura idònia

La temperatura d'un cafè acabat de sortir de la cafetera pot assolir els 90 º, 80 º, (impossible de prendre sense escaldar-se,) la temperatura de degustació del cafè segons l'anàlisi publicada pel Fòrum Cafè , se situaria en uns 61 o 62 graus per als que prefereixen el cafè més calent, ( tres minuts més tard ) 55 graus que és la temperatura mitjana de consum.

Per aquest motiu és convenient triar tasses personalitzades fabricades amb materials que conservin la temperatura i la perdi a poc a poc, a més de triar materials que no alterin el sabor del cafè.

Tenint en compte aquestes dades

Quin material trio per fer un bon cafè

Si ets dels que t'agrada allargar les tertúlies mentre assaboreixes un bon cafè calent en tassa no faràs malbé el moment amb una mala elecció per això hauries de saber per què has de seguir els consells, una vegada més dels nostres majors, porcellana, loza i ceràmica són les més apropiades per conservar la temperatura del cafè i no alterar-ne el sabor. encara que també podem optar pel vidre, en què la qualitat transparent, té en compte la presentació del cafè, sentits de la vista, olfacte, gust units en una tassa.

Tasses personalitzades de ceràmica, pisa o porcellana

La tradició avui es manté, i el material més utilitzat per al cafè són les tasses de ceràmica, pisa i porcellana, que alguns vam tenir sort de rebre en herència.

La pisa i la porcellana gruixuda no modifiquen el sabor i mantenen la calor durant més temps, retenint la calor de la beguda al seu interior i el tacte d'aquest material per la seva banda exterior no arriba a temperatures molt altes pel que és un element al costat de la nansa que t'ajuda a manipular els líquids calents sense cremar-se i de forma agradable.

La tassa petita de cafè de ceràmica blanca personalitzable especial horeca de boca petita és la millor opció , ja que permet que es concentrin les aromes i una capa gruixuda d'escuma, amb el fons a U evitant que en caure el cafè espresso la crema es desarmi.

Un inconvenient és que és un material opac, per això impedeix veure l'interior, però això es resol en els casos en què la vista compta amb les tasses de vidre reciclat.

Tassa o got de vidre

Amb l'arribada del vidre de borosilicat, se soluciona la pèrdua ràpida de temperatura i es guanya en resistència per suportar altes temperatures i el rentat al rentaplats.

El borosilicat és un vidre resistent, reutilitzable i apte per a ús alimentari, material estrella als regals originals personalitzats d'empreses sostenibles , que soluciona la ràpida pèrdua de calor del vidre.

Algunes tasses de vidre afegeixen una doble paret, permet una presentació molt estètica, i original que a més ajuda a mantenir una bona temperatura del cafè sense que sigui massa calenta al tacte.

Les qualitats que aporten el vidre, o vidre de borosilicat permet una experiència de degustació més atractiva en què al sentit de la vista s'hi afegeix el gust.

Transparència, que unides a l'aïllament tèrmic, la lleugeresa, i un material menys porós que la porcellana i per tant més higiènic, el converteixen en un material perfectament compatible amb una bona degustació.

Aquestes tasses són molt utilitzades per motius estètics, en tasses petites per ressaltar el color del cafè negre i les més grans van molt bé per a diferències capes, com el cafè irlandès, el vienès o el capuccino.

Tassa de Cristall per personalitzar

Tassa de cafè metàl·lica i termos reutilitzables per a l'exterior

El metall és un bon conductor de la calor, per la qual cosa no és recomanable per prendre cafè calent, ja que la calor es dissiparà amb rapidesa, i probablement et cremis les mans, a més el sabor es veu alterat.

Per això no és recomanable per a aquest ús encara que sí que aporta unes qualitats que el fan idoni per al seu ús en llocs exteriors, com pot ser el camp o en una piscina perquè són irrompibles.

Però el cafè és una beguda tan addictiva que de vegades necessitem aquesta saborosa beguda encara estant fora de casa. la doble paret torna a solucionar el problema duna pèrdua ràpida de temperatura.

La tassa sostenible amb doble paret d'acer i el bambú amb tap dosificador n'és un bon exemple. Una manera segura i còmoda de transportar la beguda que us encanta sense que perdi temperatura.

Tassa de Bambú per personalitzar

Els gots de plàstic o cartró.

Materials com el plàstic no són recomanables per prendre cafè ja que el sabor s'altera i retenen poc la calor, però hem d'entendre que el menjar ràpid necessita el seu ús, o en certes ocasions en què l'ús de la vaixella tradicional no és convenient.

En aquests casos et recomano l'ús de materials més ecològics com l'utilitzat per fer les tasses de suro natural i fibra de bambú, un material sostenible i renovable que pugui suplir la reutilització de les tasses per una planta que abunda al planeta, de creixement ràpid i biodegradable.

Got per a cafè personalitzable

Encara que ja hi ha màquines de cafè amb opció de servei “sense got” que permeten utilitzar gots i tasses reutilitzables que eviten la generació de deixalles.

La reutilització és la manera més ecològica d'ajudar el medi ambient

Grandàries de tassa idonis per a cada cafè

És improbable que puguis servir un cafè amb llet en una tassa per espresso o un cafè doble d'esmorzar, aquí la mida sí que importa.

La diversitat de mides que hi ha a l'hora d'escollir tassa varia segons el tipus de cafè o infusió que se serveix, n'esmentem tres, per ser les més utilitzades.

Tassa per a espresso. En ser cafè només concentrat una tassa petita dentre 40 i 60 ml bastarà, però si el cafè és tallat la mida pot augmentar als 120 ml.

Tassa per a cafè de ceràmica personalitzable

Tassa per a cafè amb llet o capuccino. Aquests cafès porten llet i haurien de portar també crema si està ben servit, aquestes tasses a més haurien d'aportar bona visibilitat a la part superior perquè la crema destaqui ja que de vegades s'hi fan dibuixos, per això cal servir-lo en tasses més grans, d'una capacitat entre 200-300 ml.

Tassa de ceràmica per a cafe personalitzable

Tasses per a cafè americà. Les tasses mug, són tasses cilíndriques altes i amb gran capacitat, Són tasses de parets gruixudes perquè la calor es conservi bé, per això són les preferides, per degustar cafès amb filtres o infusions, la seva capacitat varia segons gustos, entre 250 - 500 ml.

Tassa de ceràmica per personalitzar

Diferències de material segons ús professional o particular

No és el mateix l'ús que se li dóna a una tassa de cafè o te per a hostaleria que si fos per a ús particular, ja que l'ús continuat al rentaplats i amb programes intensius pot fer-la malbé, per la qual cosa es recomana l'ús del material resistent, de porcellana gruixuda, o vidre de borosilicats, aptes per al rentavaix. que aguantin el ritme d'ús que li donis al teu negoci.

Si per contra és per a ús particular només has de triar la que més t'agradi i començar un bon dia.

Deixa el teu pensament aquí

Related Posts

Regalos de Empresa de Madera Sostenible / Materiales Ecológicos que Personalizan tu marca
November 06, 2025
Regals d'Empresa de Fusta Sostenible / Materials Ecològics que Personalitzen la teva marca

A Firstgreen oferim regals corporatius de fusta sostenible, personalitzats a Espanya, que combinen disseny,...

Llegir més
Regalos de Empresa Sostenibles para esta Navidad 2025: Merchandising Ecológico que Marca la Diferencia
October 30, 2025
Regals d'Empresa Sostenibles per aquest Nadal 2025: Marxandatge Ecològic que Marca la Diferència

Aquest Nadal 2025, sorprèn clients i empleats amb regals corporatius sostenibles i personalitzats. Amb...

Llegir més
Drawer Title
productes similars